سلسله وبینارهای حسینیه مجازی محرم

🌏 ادامه سلسله وبینارهای حسینیه مجازی محرم ۱۴۰۲ معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تربيت دبیر شهید رجایی
🔷🔷 برنامه روز ششم ماه محرم
_ سخنران : دکتر ناصر بهارلو ، استادیار و عضو هیات علمی دانشکده مکانیک دانشگاه تربيت دبیر شهید رجایی
_ موضوع وبینار : عوام و خواص در عاشورا و وقایع مشابه
_تعداد شرکت کنندگان ۶۴ نفر
🔷 چکیده مباحث وبینار :
_ بررسی فرمایشات رهبری معظم جمهوری اسلامی، در ارتباط با عوام و خواص در تاریخ ۱۳۹۱/۹/۲۱
_ عوام کسانی هستند که تحلیل درستی ندارند و تابع جوند و نمی خواهند درستی مطلب را بفهمند، و خواص آنهایی هستند که از روی آگاهی تصمیم می گیرند و با هر تحصیل و جنسیتی، اهل فکر و معرفت اند.
_ مردم دو گروه اند، عوام و خواص. خواص دو گروه اند، خواص طرفدار حق، مثل اصحاب بنی هاشم ، و طرفدار باطل مثل هواداران معاویه
خواص طرفدار حق،خود دو گروه اند، افراد راستین و پایدار، و افراد دلباخته به دنیا
_ آنهایی که در واقعه عاشورا مقابل امام حسین (ع) ایستادند هزاران خواص طرفدار حق بودند منتهی دلباخته به دنیا.
_ در دوران امام علی (ع) اکثر خواص طرفدار او، دنیا را ترجیح می دادند.
_ چرا امام حسن (ع) صلح را و امام حسین (ع) قیام و جنگ را اختیار کردند؟
_ اگر امام حسن (ع) در زمان امام حسین(ع) ، امام می بود همان راه قیام و جنگ و شهادت را پیش می گرفت و بالعکس.
_ دعوت از امام و عزیمت مسلم بن عقیل به کوفه و همراهی به ظاهر سی هزار نفر در وقت نماز صبح، و پراکنده شدن کامل آنان از دور مسلم در وقت نماز عشا
_ ما اساتید دانشگاه به شرط اخلاص، شجاعت، باید از خواص طرفدار حق و راستین و ثابت قدم باشیم.
🔵 مدیر جلسه :
_ حسین جان،
تو در اول سر وجان باختی اندر ره عشق
تا بدانند خلایق که فنا شرط بقاست
_ بهجت تبریزی متخلص به شهریار :
این حسین کیست که عالم همه دیوانه اوست؟
این چه شمعی است که جانها همه پروانه اوست؟
_ احمد محمود صبحی نویسنده عرب:
اگرچه حسین بن علی (ع) در میدان نظامی یا سیاسی شکست خورد، اما تاریخ هرگز شکستی را سراغ ندارد که مثل خون آن امام، به نفع شکست خوردگان تمام شده باشد.