سخنرانی با عنوان “حکمرانی هوش مصنوعی”

برگزاری کارگاه دانش ­افزایی با عنوان “حکمرانی هوش مصنوعی”

زمان:  سه­ شنبه مورخ ۱۴۰۱/۱۰/۱۳ ساعت ۱۲:۳۰ تا ۱۳:۳۰

به صورت آنلاین

لینک مربوط به کارگاه :

سخرانان:

آقای دکتر بهروز مینائی بیدگلی

وی دانش آموخته دانشگاه ایالتی میشیگان آمریکا در رشته علوم و مهندسی کامپیوتر با  تخصص هوش مصنوعی و داده‌کاوی است. وی در حال حاضر، عضو هیأت علمی و دانشیار دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و صنعت و رئیس دانشکده مهندسی کامپیوتر می باشند. همچنین ایشان، سرپرستی گروه پژوهشی فناوری‌های بازی‌های رایانه‌ای و نیز آزمایشگاه داده‌کاوی را  به عهده دارد. محاسبات نرم، یادگیری ماشین، بازی‌های رایانه‌ای، داده‌کاوی، متن‌کاوی و پردازش زبان طبیعی، از زمینه‌های پژوهشی مورد علاقه ایشان است.

آقای دکتر محمدرضا قاسمی

ایشان مشاور رئیس دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و صنعت ایران در امور راهبردی، مدیرعامل کلان پروژه هوش مصنوعی و علوم اسلامی (نجف)، دبیر ستاد راهبری فناوری های هوشمند حوزه های علمیه در سال ۱۳۹۹، عضو حقیقی ستاد راهبری فناوری های هوشمند حوزه های علمیه در سال ۱۳۹۹، دبیر اجرایی همایش ملی هوش مصنوعی و علوم اسلامی در سال ۱۳۹۸، عضو هیات امنای مرکز دانش بازی های رایانه ای و دبیر اجرایی همایش بین المللی هوش مصنوعی؛ فرهنگ و علوم اسلامی به انتصاب مدیر محترم حوزه های علمیه در سال ۱۴۰۱ می باشند.

همچنین در حال حاضر، دبیر همایش هوش مصنوعی، فرهنگ و حکمرانی آینده دانشگاه علم و صنعت ایران می باشند.

معاونت پژوهش و فناوری