دومین وبینار از سلسله وبینارهای ماه مبارک رمضان

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار کرد؛

به گزارش رییس اداره فرهنگی دانشگاه درتاریخ ۱۷ فروردین با سخنرانی دکتر نجف طهماسبی پور با موضوع مسئولیت اجتماعی واخلاقی دانشگاه برگزار شد.

دراین جلسه ایشان ۷ اصل کلیدی مسئولیت اجتماعی را نام بردند وبا نگاهی به تاریخ قوانین دانشگاه‌ها به لزوم بحث اخلاق ومسئولیت اجتماعی وارتباط با صنعت دانشگاه را گوشزد کردند.

ایشان با اشاره به وظیفه ذاتی دانشگاه که آموزش وپژوهش است دیدگاه منتقدان را که ضعف آموزش دانشگاه را نتیجه پرداختن به مسائل دیگر وحاشیه ای دانشگاه‌ها بر شمردند .
جداسازی دانشکده های تخصصی کیفیت آموزش را پایین می آورد.
موافقان مسئولیت های اجتماعی دانشگاه هم براین عقیده اند که ابتکار عمل یک جامعه خوب به دست دانشگاه‌ها می باشد.
دانشگاه پویا وپیشرو در جامعه تحول ساز است زیرا باهمکاری اخلاقی با جامعه می تواند این مسئولیت اجتماعی را در صنعت وجامعه تسری دهد.
ایشان درپایان به دانشگاه کالیفرنیا با یک میلیون دانشجو به ارتباط عمیق با افراد جامعه وزیست بوم آن وحل مسائل جامعه اشاره کردند.
دانشگاه باید پروژه هایی را بپذیرد که علاقه وحمایت افراد هیات علمی را برانگیزد تا با شکست روبرو نشود.
به عبارت دیگر حصار بین دانشگاه وجامعه پیرامونی وهم چنین نظام تعلیم وتربیت باید برچیده شود ومعضلی از معضلات را حل کند.
این وبینار با ۴۰ شرکت‌کننده درساعت ۲۱/۴۰ به اتمام رسید.