دومین همایش بین المللی و پنجمین همایش ملی یافته های نوین در علوم ورزشی با تاکید بر ورزش دانش آموزی در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دومین همایش بین المللی و پنجمین همایش ملی یافته های نوین در علوم ورزشی با تاکید بر ورزش دانش آموزی روز چهارشنبه ۲۵ مهرماه ۱۴۰۳ با حضور مسئولین ارشد تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش و وزارت ورزش و جوانان، فدراسیون های ورزشی، اساتید برجسته علوم ورزشی، پژوهشگران، دانشجویان و دانشجو معلمان دانشگاه ها در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی برگزار شد.

در مراسم افتتاحیه این همایش، دکتر صادق ستاری فرد معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش، دکتر مجتبی قربانی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه و رئیس همایش و همچنین دکتر مجتبی صالح پور رئیس دانشکده علوم ورزشی و دبیر کل همایش به سخنرانی پرداختند.

در مراسم اختتامیه همایش نیز دکتر علی پورکمالی انارکی، رئیس دانشگاه و همچنین دکتر فرشید طهماسبی، دبیر علمی همایش سخنرانی نمودند.

این همایش یک روزه در قالب ۱۱ پنل تخصصی، سه پنل کاربردی، چندین نشست ارائه مقالات، کارگاه های آموزشی و نمایشگاه جانبی در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی برگزار شد.