دومین دوره رقابت علمی کنز ۱۴۰۰

به گزارش مدیریت روابط عمومی و همکاری های علمی بین المللی موسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC)، بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) با تاکید بر گسترش علم و فناوری در جهان اسلام، همراه با اتخاذ رویکردی غیرانتفاعی و حفظ استقلال کامل در دستیابی به اهداف خود، با احترام به پیامبر اکرم (ص) و با پیروی از آموزه‌‌های اسلام، فعالیت‌‌های خود را در راستای تقدیر از دانشمندان جهان اسلام و قدردانی از تلاش‌‌های آن‌ها، همراه با تعلیم دانشمندان آینده در سرتاسر جهان آغاز کرده است.

بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) سعی در گسترش همکاری، هم‌‌افزایی و هم‌‌گرایی در حوزه علم مدرن و فناوری‌های جدید و همچنین الگوسازی از شخصیت‌‌های برجسته علم و فناوری دارد.

این بنیاد در چارچوب تکریم دانشمندان جهان اسلام و قدردانی از زحمات آنها و با ماموریت هم‌افزایی و ارتقای ظرفیت فعالین علم، فناوری و نوآوری جهان اسلام به‌منظور نقش‌آفرینی مؤثر در تحقق تمدن نوین اسلامی در حال فعالیت می‌باشد.

بنیاد علم و فناوری مصطفی (ص) یک مسابقه علمی با نام کنز (کاربرد دانش و اندیشه برای جامعه) ایجاد کرده است. این مسابقه با هدف تعمیق تفکر و ایجاد نوآوری در جامعه دانشگاهی برای رسیدگی به مشکلات جهان اسلام در حوزه‌های مختلف زیر برگزار می‌گردد: آب، محیط زیست و انرژی؛ بهداشت و فناوری پزشکی؛ فناوری اطلاعات و ارتباطات؛ حمل و نقل؛ اقتصاد ، بانکداری و تامین مالی؛ و غیره.

معرفی رقابت علمی کنز ۱۴۰۰:

رقابت علمی کنز در دومین دوره خود در سال ۱۴۰۰ از کلیه دانشمندان جوان، محققان و نوآوران زیر ۴۵ سال دعوت می‌نماید تا با ارسال فیلم‌های ۳ تا ۵ دقیقه‌ای از دستاوردهای علمی و فناوری خود یا راه‌حل‌هایی برای چالش‌های اعلام شده توسط موسسات بین‌المللی، در این رقابت شرکت نمایند.

هر دستاورد علمی و فناوری در قالب ایده، کتاب، مقاله، اختراع، نمونه اولیه یا محصول جدید قابل قبول است.  ۱۶ اثر برتر به انتخاب کمیته ارزیابی وارد مرحله نهایی شده و در رقابت نهایی ۶ اثر به انتخاب هیئت داوران، برنده جایزه کنز در سال ۱۴۰۰ خواهند شد.

حوزه‌های رقابت:

این مسابقه در شش حوزه مختلف برگزار می‌شود. هر دستاورد علمی و فناوری در قالب ایده، کتاب، مقاله، اختراع، نمونه اولیه یا محصول جدید قابل قبول است.

جوایز و مزایا:

الف) هدایای شش اثر برتر در رقابت علمی کنز ۱۴۰۰:

– مدال و تقدیرنامه کنز
– نشان طلای ۳۰ گرمی
– کمک هزینه فرصت مطالعاتی به ارزش ۲۰۰۰ دلار
– امتیاز ویژه جهت بهره‌مندی از پلتفرم‌های شبکه‌سازی بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) شامل STEP و EISA

 ب)راه‌کارهای ارائه شده برای چالش‌های بین‌المللی، مستقیما برای نهادهای مربوطه در جهان اسلام ارسال خواهد شد تا زمینه‌ای برای همکاری و تجاری‌سازی ایده‌ها فراهم گردد.

برای کسب اطلاعات بیشتر به وبسایت https://kans.mstfdn.org می توانید مراجعه نمایید.

 

 

منبع اصلی خبر

 

دفتر همکاری های علمی و امور بین الملل دانشگاه  شهید رجایی

کد خبر: ۱۴۰۰۰۵۳۱۰۵