معاونت فرهنگی واجتماعی خبرداد ؛

به نقل از انجمن علمی ریاضی دانشگاه؛ دورهمی صمیمانه دانشجویان ریاضی با سه‌تن از اساتید هئیت علمی گروه ریاضی در روز سه‌شنبه ۹ آبان به مناسبت دهه ریاضیات در دانشکده علوم‌پایه برگزار شد.

در ابتدا، جناب آقای دکتر اسلامپور از تجربیات خود در زمینه نحوه تدریس ریاضیات و خاطرات شیرین معلمی گفته و سپس، جناب آقای دکتر قدرتی (مدیر گروه ریاضی) به بررسی اهمیت تدریس در دانشگاه، مدارس و تفاوت آنها پرداختند.

دکتر سلیمانی ملکان بر ارتباط موثر، اخلاق معلمی و نکات کاربردی برای برقراری رابطه صمیمانه معلم و دانش آموز تاکید کردند.

در پایان جلسه؛ پرسش و پاسخ میان اساتید و دانشجویان ریاضی شکل گرفت. هر کدام از دانشجویان سوالاتی از اساتید پرسیده و اساتید حاضر در جلسه،  سوالات را پاسخ داده و به تبادل نظر با دانشجویان پرداختند.