در سطح ملی؛ باشگاه پژوهشگران نقشه‌برداری مغز راه‌اندازی شد

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ آزمايشگاه ملی نقشه‌برداری مغز با شعار توسعه همگرا در دانش و فناوری نقشه‌برداری مغز برای شناسايی و ایجاد شبکه‌ای هم‌افزا از پژوهشگران توانمند و مسئولیت‌پذیر باشگاه پژوهشگران را در سطح ملی راه‌اندازی کرد.

این آزمایشگاه با هدف ترویج دانش نقشه‌برداری مغز باشگاه محققان را در سطح کشور حمایت و به صورت هدفمند هدايت می کند. راه‌اندازی باشگاه پژوهشگران، محققان گامی برای رفع چالش‌ها و مشکلات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری برای انجام پروژه‌های تحقیقاتی است.

اعضای باشگاه بسته به امتيازشان از مزايای عضويت از جمله شرکت رايگان در تمامی وبینارها، حداقل یک دوره کارآموزی رایگان در سال، تخفیف در هزینه دریافت خدمات و کارگاه‌های آنلاین می‌توانند استفاده کنند.

پژوهشگران که به صورت وابسته يا افتخاری عضو اين باشگاه می‌شوند از تسهیلات آموزشی، پژوهشی و ساماندهی تیم‌های هدفمند جهت برگزاری رویدادها یا مسابقات در حوزه نقشه‌برداری مغز بهره خواهند برد.

آزمايشگاه ملی نقشه‌برداری مغز با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و هدف توسعه فعالیت های این حوزه راه اندازی شده است.

منبع اصلی خبر

دفتر همکاری های علمی و امور بین الملل دانشگاه  شهید رجایی