جلسه مشترک اعضای هیات علمی و کارکنان دانشکده علوم ورزشی با مدیران حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی

در ابتدا گزارشی  از طرف خانم دکتر شهیدی از وضعیت فعلی رشته ها و تعداد دانشجویان دانشکده و چالش های جذب دانشجو و افزایش رشته ها و دوره ها ارائه شد و تجهیز آزمایشگاه ها نیز تقاضا شد.

در ادامه خانم دکتر گران در خصوص مشکلات پذیرش دانشجو و همچنین ارزشیابی اساتید از دانشجویان و دانشجویان از اساتید توضیحاتی دادند و بحث بارگزاری مدارک اساتید در سامانه وزارت علوم به عنوان یک چالش جدی در راه انتقال تقاضای جذب دانشجوی جدید و راه اندازی دوره های جدید مطرح نمودند. سپس آقای دکتر نکوکار توضیحاتی در خصوص وضعیت آموزشی دانشجویان بلاتکلیف، تعیین به موقع اساتید راهنما، ثبت نام به موقع دانشجویان  ثبت به موقع نمرات و قطعی شدن قبل از اتمام حذف و اضافه، آئین نامه جدید حذف اضطراری دوره تحصیلات تکمیلی، نماینده تحصیلات تکمیلی در جلسات دفاع، ضرورت حضور دانشجویان در پنج جلسه دفاع قبل از مجوز دفاع طرح نمودند. در پایان مدیران گروه های دانشکده در ادامه مشکلاتی از جمله درس تربیت بدنی و ورزش ۱ و همچنین پیشنهاد برای بررسی وضعیت ارزشیابی دروس سرویسی، پیشنهاد اجرایی برای استثنا شدن دانشکده از بحث کارگاه پژوهشی ضروری برای مجوز دفاع نیز مطرح شد.