جلسه سازماندهی انجمن های علمی دانشجویی دانشکده علوم انسانی

در مورخ چهارشنبه مورخ ۲۵ مهر ماه ۱۴۰۳ در ساختمان معاونت فرهنگی دانشگاه با حضور جناب آقایان جراره، فریدونی ، فعله گری ، فهیمی و همچنین خانم اسماعیلی درخواست دانشکده علوم انسانی در خصوص برخی تغییرات انجمن های علمی دانشجویی این دانشکده مورد بررسی قرار گرفت که موارد ذیل به تصویب رسید. ۱- عنوان انجمن علمی علوم تربیتی به انجمن علمی علوم تربیتی مشاوره و روانشناسی تغییر یافت. ۲- عنوان انجمن علمی فلسفه به انجمن علمی فلسفه و الهیات تغییر یافت . ۳- مجوز ایجاد یک انجمن علمی جدید به نام انجمن علمی ادبی گرفته شد. ۴- با عنایت به اینکه با این عناوین در دانشکده علوم انسانی دانشجوی کارشناسی نداریم قرار شد از ظرفیت دانشجویان کارشناسی بقیه رشته ها استفاده گردد. ۵-انجمن علمی آموزش زبان انگلیسی به همان روند قبلی کار خود را ادامه دهد.