تفاهم نامه همکاری مشترک با معاونت متوسطه وزارت آمورش و پرورش

به گزارش معاون پژوهش و فناوری و به نقل از خانم دکتر امیرمزلقانی، مدیر اداره استعداد درخشان دانشگاه، روز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۳/۳۰، جلسه‌ای با حضور جناب آقای دکتر مهران مداح، نماینده معاونت متوسطه وزارت آموزش و پرورش؛ آقای دکتر بساق زاده، مدیر امور پژوهشی دانشگاه؛ و خانم دکتر امیرمزلقانی، در سالن جلسات معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی برگزار شد. هدف این جلسه بررسی و ارزیابی شرایط عقد تفاهم‌نامه فی ما بین دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی و معاونت متوسطه وزارت آموزش و پرورش بود.

یکی از مسائل مهمی که در جلسه مورد توجه قرار گرفت، انجام دوره کارآموزی دانشجو معلمان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی در مراکز شاخص پژوهشسراها بود. همچنین، برگزاری دوره کارآفرینی با عنوان “از طرح تا بازار” برای برگزیدگان پنجمین دوره جشنواره علمی پژوهشی پژوهشسراهای دانش‌آموزی با جزئیات کامل‌تر مورد بررسی قرار گرفت. این نشست نه‌تنها به تبادل نظر درباره جزئیات فنی تفاهم‌نامه اختصاص داشت، بلکه نشان داد که هماهنگی و همکاری میان دو سازمان برای توسعه علمی و فناورانه به شکل موثری در حال ادامه است.

معاونت پژوهش و فناوری

کدخبر ۰۳۰۴۰۴۰۱