بیانیه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی در محکومیت حادثه بیمارستان المعمدانی غزه

« و سَیعلَمُ الّذینَ ظَلَموا أَی مَنقَلَبٍ ینقَلِبونَ»
آنان که ظلم و ستم کردند به زودی خواهند دانست که به چه کیفرگاهی باز می گردند.
این روز‌ها دنیا بار دیگر شاهد سکوت سازمان‌های بین المللی و مدعیان حقوق بشر در مقابل هولناک‌ترین وقایع قرن است که به دست رژیم کودک کش صهیونیستی و با حمایت آشکار شورای امنیت سازمان ملل و کشور‌های آمریکا، انگلیس و فرانسه در حال وقوع است. ددمنشی این رژیم سفاک به جایی رسیده که بمباران بیمارستان‌ها را در دستور کار خود قرار داده و در آخرین جنایت خود با بمباران بیمارستان المعمدانی غزه صد‌ها تن از مجروحین، کادر درمان و انسان‌های بیگناه را در یک لحظه به خاک و خون کشیده است.
معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، این اقدامات سخیف و ضد حقوق بشر رژیم جعلی صهیونیستی را محکوم می کند و اعلام میدارد که خون های به ناحق ریخته شده مظلومین یقینا نقطه پایان اضمحلال و فروپاشی رژیم غاصب صهیونیستی ست. در پایان ضمن محکومیت مجدد و اعلام انزجار، امید داریم که با عنایت پروردگار متعال و مقاومت جریان حق و کشورهای اسلامی بزودی طومار این ظلم عظیم درهم پیچیده‌ شود.