برگزاری کلاس تمرین عملی فنون مشاوره برای دانشجویان ارشد مشاوره مدرسه در بیمارستان روانپزشکی رضاعی

با هنماهنگی جناب آقای دکتر نجف طهماسبی ریاست محترم دانشکده علوم انسانی کلاس تمرین عملی فنون مشاوره برای دانشجویان ارشد مشاوره مدرسه در بیمارستان روانپزشکی رضاعی در مورخ شنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۳ برگزار گردید.قدمت بیمارستان روانپزشکی رضاعی به سال ۱۳۲۴ بر می‌گردد و جزء قدیمی ترین بیمارستان های روانپزشکی ایران به شمار می آید که توسط استاد مرحوم آقای دکتر حسین رضاعی بنیانگذاری شد و طی این سالها خدمات ارزنده ای به بیماران روانپزشکی داشته است.

در اینجا لازم است از مدیران محترم این بیمارستان تشکر و قدردانی نماییم که  هرساله با هماهنگی ایشان کلاس تمرین عملی فنون مشاوره در این مرکز برگزار می شود و همچنین دانشجویان زیادی از خدمات این مرکز استفاده می کند.