برگزاری کارگاه آموزشی با عنوان رعایت بهداشت فردی برای پرسنل آشپزخانه و همکاران مرتبط با فرایند طبخ و توزیع غذا
به گزارش اداره بهداشت و درمان با توجه به شروع سال تحصیلی جدید و از سرگیری فعالیت آشپزخانه و سلف سرویس دانشگاه و با عنایت به ارتباط مستقیم رعایت موازین بهداشتی توسط کارکنان و عوامل دخیل در فرایند طبخ و توزیع غذا با سلامت دانشگاهیان، کارگاه آموزشي با موضوع رعايت بهداشت فردي به منظور ارتقاء سطح دانش سلامت و بهداشت و در راستاي رعايت اصول و مقررات بهداشتي، توسط كارشناس بهداشت و ايمني مرکز بهداشت و درمان دانشگاه براي پرسنل آشپزخانه در تاريخ ۱۸/۷/۱۴۰۲ برگزار گرديد.
لازم به ذکر است با توجه به اهمیت موضوع،كارگاه ها به صورت مستمر و در موضوعات متنوع و كاربردي از قبيل نحوه تشخيص كيفيت و سلامت مواد غذايي، نگهداري و انبار مواد غذايي، نگهداري وسايل و تجهيزات، سرو و توزيع غذا، نحوه مصرف مواد اوليه،گندزدایی و ضدعفونی مواد اولیه، بهداشت محل طبخ و توزیع غذا، دفع پسماند و … براي پرسنل آشپزخانه و همكاران مرتبط در طول سال برگزار خواهد شد.