برگزاری مصاحبه قبول شدگان اولیه رشته های کارشناسی ورودی سال ۱۴۰۳ دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مصاحبه قبول شدگان اولیه برای پذیرش در رشته های کارشناسی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی در سال ۱۴۰۳ طی یک برنامه زمانبندی شده ۸ روزه از روز سه شنبه ۳ مهر ماه آغاز شده و تا روز سه شنبه ۱۰ مهر ماه ادامه خواهد داشت.

دکتر مهدی سعادت سرپرست معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ضمن اعلام این خبر اذعان داشت مصاحبه بیش از ۲۰۰۰ نفر از معرفی شدگان از سراسر کشور توسط کارگروه های تخصصی و مطابق برنامه زمانبندی اعلام شده هر روزه از ساعت ۸ صبح لغایت ۱۶ بعدازظهر در محل دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی و با حضور نمایندگانی از وزارت آموزش و پرورش انجام میشود. بدیهی است نتایج مصاحبه در اسرع وقت و از طریق وزارت آموزش و پرورش در اختیار سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور قرار خواهد گرفت تا در اعلام نتایج کنکور مد نظر قرار گیرد.