برگزاری مراسم بزرگداشت حکیم فردوسی در دانشکده علوم ورزشی

۲۵ اردیبهشت روزی که باید به خاطر بسپاریم. این روز به افتخار سراینده شاهنامه و به پاس زحماتی که برای فرهنگ و ادب فارسی کشیده، به نام روز بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی نامگذاری شده است. همه ساله در این روز مراسم های ویژه ای برگزار و یاد این شاعر بزرگ زنده نگه داشته می شود. «کافه کتاب دانشکده علوم ورزشی » دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی برای پاسداشت این مهم در روز دوشنبه ۲۴ اردیبهشت میزبان دوازدهمین جلسه شعر خوانی کانون شعر و ادب بود. در این مراسم دکتر فعله گری از اساتید و فعالان فرهنگی-ادبی دانشگاه درباره زندگی و شعر فردوسی با علاقمندان گفتگو کردنند و نکات مهم و ارزنده ای در باره زندگی فردوسی یادآوری کردنند. همچنین جناب آقای مرادخانی از کارشناسان ارزشمند معاونت محترم فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در این نشست حضور داشتند.گزارش تصویری این رویداد در ادامه تقدیم علاقمندان می‌شود.