برگزاری سمینار “درسهایی از مکتب امام محمد باقر(ع)” در دانشکده مهندسی برق با همکاری معاونت فرهنگی،اجتماعی

با همکاری معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه، ظهر روز شنبه ۲۶ خرداد ساعت ۱۲:۳۰، سمیناری با عنوان “درسهایی از مکتب امام محمدباقر(ع با)” با سخنرانی مهندس مهران کاویانی در محل سالن کنفرانس شماره ۲ دانشکده مهندسی برق با حضور استادان و کارکنان دانشکده برگزار شد. در این سمینار، مهندس کاویانی ضمن برشمردن صفات بارز امام باقر(ع) و امام صادق (ع) به بررسی تاریخی اوضاع سیاسی اجتماعی زمان این دو امام بزرگوار پرداخت و محبت و مودت را در کنار اطاعت و پیروی از ائمه اطهار (س) را در زندگی کنونی بشر ضروری دانست. در پایان، مهندس کاویانی به سئوالات مطرح شده از طرف شرکت‌کنندگان پاسخ داد. از طرف معاونت فرهنگی اجتماعی به شرکت‌کنندگان گواهی فرهنگی اعطا خواهد شد.