برگزاری دومین کارگروه پشتیبانی و نظارت بر انجمن های علمی در راستای سیاست گذاری در سال تحصیلی پیش رو؛

دفتر مرکزی انجمن های علمی دانشجویان دانشگاه خبر داد؛

در ابتدای دکتر صلواتی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه به بیان گزارشی از فعالیت های انجمن های علمی پرداختند.

سپس حسین شرافتی دبیرکل انجمن های علمی با تشکر از حمایت های دانشگاه از فعالیت علمی به بیان مطالباتی از انجمن ها پرداختند.

در ادامه دکتر صالح پور سرپرست دانشکده علوم ورزشی با بیان جایگاه نخبگانی انجمن بر لزوم اهمیت بر انجمن ها و اتحادیه های کشوری تاکید کردند.

دکتر روشن احمدی معاون دانشجویی نیز با تاکید بر حضور ۸ تن از دبیران انجمن ها در اتحادیه های علمی دانشجویی کشوری، خواستار حمایت از دبیرخانه اتحادیه های فعال در دانشگاه شدند.

جناب آقای فریدونی ریس اداره مطالعات و امور اجتماعی نیز با تاکید بر جشنواره حرکت پیش رو بر افزایش فعالیت های کمی و کیفی انجمن ها تاکید کردند.

در پایان دکتر مهدی نژاد بر لزوم استفاده از ظرفیت دانشگاه در جهت رشد و پیشرفت انجمن ها و اتحادیه های علمی در راستای ماموریت دانشگاه تاکید کردند.

شایان ذکر است در این نشست خانم دکتر جزائی( دبیر انجمن علمی علوم ورزشی ) خانم مهندس مرادی ( دبیر اتحادیه مهندسی برق کشور) به عنوان نمایندگان دانشجویی انجمن ها حضور داشتند.