برگزاری دومین مرحله المپیاد دانش آموزی کشوری در مرداد و شهریور ۱۴۰۳ در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مطابق سنوات گذشته، امسال نیز دومین مرحله کشوری المپیاد دانش آموزی در مرداد و شهریور ماه ۱۴۰۳ در محل دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی برگزار شد. در این دوره دانش آموزان برگزیده در ۱۳ رشته در دوره آموزشی و آزمونهای مرتبط شرکت نمودند.

دکتر جواد بهشتیان سرپرست دانشکده علوم پایه و مسئول برگزاری این مرحله از المپیاد در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی در این زمینه اظهار داشت دوره آموزشی مرحله دوم المپیاد کشوری در رشته های ریاضی، فیزیک، شیمی، زیست شناسی، ادبی، کامپیوتر، نجوم و اختر فیزیک، علوم زمین، جغرافیا، اقتصاد و مدیریت، تفکر و کارآفرینی، سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی و سواد رسانه ای در مرداد و شهریور ماه ۱۴۰۳ در محل کلاس ها و آزمایشگاه های دانشکده علوم پایه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی برگزار و نهایتا آزمون های پایان دوره زیر نظر باشگاه دانش پژوهان جوان انجام گردیده است.