برگزاری جلسه فرهنگی دانشکده برای معارفه و توجیه دانشجویان انجمن علمی

این جلسه در تاریخ  دوشنبه ۲۳ مهر ماه ساعت ۱۲٫۳۰ تا   ۱۳٫۳۰ در سالن کنفرانس دانشکده مکانیک برگزار گردید.

در این جلسه رییس دانشکده مهندسی مکانیک آقای دکتر بنی مصطفی عرب، معاون دانشکده مهندسی مکانیک آقای دکتر مقصودی و همچنین آقای مهندس حیدر رمضانی حضورداشتند . از طرف معاونت فرهنگی و اجتماعی آقای دکتر فریدونی،رئیس اداره مطالعات، برنامه ریزی و امور اجتماعی در جلسه حضور داشتند.حدود ۱۵ نفر از دانشجویان انجمن مهندسی مکانیک و انجمن ساخت و تولید و نمایندگان بسیج و جامعه اسلامی دانشجویان حضور داشتند.

دراین جلسه موارد زیر مطرح گردید:

• توجیه دانشجویان و بیان قوانین و مقررات لازم برای اجرای امور فرهنگی و فعالیت های انجمن علمی
  • پیشنهادات جدید برای اجرای برنامه ها در سال جدید
  • شنیدن نظر و درخواست دانشجویان
  • تاکید بر وحدت کاری میان دانشجویان انجمن علمی با تشکلهای دانشگاه و جلوگیری از موازی کاری
  • تاکید برهماهنگی بیشتر با دانشکده و اعلام برنامه های پیشنهادی تا یک هفته بعد
  • تاکید بر لزوم تایید برنامه ها ابتدا” در شورای فرهنگی دانشکده
  • تاکید برحضور نمایندگان انجمن علمی و تشکل ها برای شرکت در جلسات شورای فرهنگی دانشکده
  • لزوم استفاده از فرصت مناسب آبان و آذر ماه و اسفند و فروردین و تاکید بر اجرا نشدن برنامه ها در زمان های نزدیک به امتحانات