برگزاری جلسه تخصصی مدیران هنرستان‌های منطقه شش با اساتید دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی

در راستای تقویت فرهنگ همکاری و تعامل هنرستان‌ها و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی و بر ضرورت توجه به منابع انسانی برای دستیابی به اهداف کلان صورت پذیرفت؛

برگزاری جلسه تخصصی مدیران هنرستان‌های منطقه شش با اساتید دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی (گامی مهم در راستای مولدسازی منابع انسانی و بهینه‌سازی فرآیندهای آموزشی و تولیدی در هنرستان‌ها)

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی و روابط عمومی مدیریت آموزش و پرورش منطقه ۶ شهر تهران، جلسه تخصصی مدیران هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش با حضور حسن اردستانی؛ معاونت آموزش متوسطه منطقه شش، مهدی سعادت؛ معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، ده نفر از اساتید دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، کلیه مدیران هنرستان‌های دولتی و غیردولتی منطقه شش، معاونین فنی هنرستان‌های دولتی منطقه، محمد رضایی؛ کارشناس ارشد طرح ریزی استراتژیک و حل مسئله روز دوشنبه مورخ ۸ بهمن ۱۴۰۳ در هنرستان پسرانه جابر ابن حیان آموزش و پرورش منطقه ۶ شهر تهران برگزار گردید.

این جلسه به منظور تقویت همکاری هنرستان و دانشگاه با عنوان “هنرستان و دانشگاه در یک قاب” با سخنان حسن اردستانی و خوش آمدگویی به مهمانان آغاز گردید و در ادامه کارگاه مدیریت کسب و کار با رویکرد مولدسازی منابع انسانی با تدریس محمد رضایی اجرا شد. در این کارگاه آموزشی استراتژی توانمدنسازی نیروی انسانی جهت احیاء و پیشبرد کارآفرینی در هنرستان و مواردی نظیر شناسایی نقاط قوت و ضعف نیروی انسانی، اهمیت آموزش و توسعه مستمر، و استراتژی‌های انگیزشی مورد بحث قرار گرفت. همچنین، اعضا به اشتراک‌گذاری تجربیات خود پرداختند و راهکارهایی برای پیاده‌سازی فرآیندهای مولدسازی معرفی کردند.

این نشست به تقویت فرهنگ همکاری و تعامل هنرستان‌ها و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی و بر ضرورت توجه به منابع انسانی برای دستیابی به اهداف کلان تأکید داشت.

در ادامه جلسه، حاضرین با هدف بررسی قابلیت‌های آزمایشگاه صنایع شیمیایی هنرستان جابر ابن حیان، از این آزمایشگاه بازدید کردند. این بازدید به منظور شناسایی فرصت‌های تولید و تحول در این آزمایشگاه و راهکارهای دستیابی به مرحله تولید واقعی انجام شد.

در این بازدید، مدیر، هنرآموزان و هنرجویان هنرستان توضیحاتی در مورد تجهیزات موجود و فرآیندهای آموزشی ارائه کردند. همچنین، بازدیدکنندگان به بررسی قابلیت‌ها و پتانسیل‌های آزمایشگاه برای تولید محصولات شیمیایی پرداختند و مذاکراتی در خصوص راهکارهای ممکن برای ارتقاء زیرساخت‌ها و ایجاد ارتباط بین صنعت و آموزش انجام شد.

این بازدید به عنوان گام مهمی در راستای مولدسازی منابع انسانی و بهینه‌سازی فرآیندهای آموزشی و تولیدی در هنرستان‌ها تلقی می‌شود و نشانگر عزم جدی برای بهره‌برداری از ظرفیت‌های موجود در جهت همکاری‌های صنعتی و آموزشی است.