برنامه های ویژه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه

برخی از فعالیت های شاخص معاونت فرهنگی و اجتماعی

دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی در یک سال گذشته

(از مهرماه ۱۳۹۸ تا مهرماه ۱۳۹۹)

1. فعالیت های ملی شامل وبینارهای فرهنگی و اجتماعی متنوع، شرکت در جشنواره ها، اردوهای جهادی، …..
  2. فعالیت های بین المللی شامل برنامه ریزی و برگزاری وبینارهای فرهنگی و اجتماعی و همکاری با کمیته بین المللی مستندنگاری میراث طبیعی و فرهنگی
  3. فراخوان فعالیت های فرهنگی و اجتماعی در سطح کارکنان و استادان شامل:

فراخوان شماره یک: حفظ متون اساسی دینی و ادبی از قبیل قرآن مجید، زیارت جامعه کبیره، زیارت عاشورا، غزلیات حافظ، گلستان سعدی، شاهنامه فردوسی، مثنوی مولوی، …

فراخوان شماره دو: مسابقات کتابخوانی بر اساس فهرست معرفی شده معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه

فراخوان شماره سه: تدوین گزارش های فرهنگی، اجتماعی، فرهنگی، دینی، ادبی، هنری فرهنگی و اجتماعی و ارائه اثر در زمینه عکاسی، سرودن قطعه ادبی، نگارگری، خوشنویسی، نمایشنامه، داستان، نماهنگ، …..

فراخوان شماره چهار: پژوهش های سفارشی و تقاضامحور در زمینه های موردنیاز و اعلام شده توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه

لازم به ذکر است که تعداد قابل توجهی از همکاران تا کنون در این فراخوان ها شرکت کرده اند و همچنان در جریان است.

۴٫ راه اندازی تالارگفتگوی فرهنگی و اجتماعی برای کارکنان و استادان دانشگاه (گروه همراهان فرهنگی) با تأکید بر

• فارسی: زبان دانش
  • میراث طبیعی و فرهنگی ایران
  • مأموریت تربیت دبیر
  • گسترش فرهنگ کتابخوانی

۵٫ راه اندازی گروه های تخصصی فرهنگی و اجتماعی براساس نظرسنجی انجام شده شامل:

• گروه قرآن
  • گروه عترت
  • گروه فرهنگ و اقتصاد
  • گروه فرهنگ و آموزش
  • گروه سیاست و مدیریت
  • گروه هنر
  • گروه زبان و ادب فارسی
  • گروه زبان انگلیسی
  • گروه ورزش و تندرستی
  • گروه سبک زندگی ایرانی اسلامی

لازم به ذکر است که مقرر گردیده فعالیت این گروه ها به سامانه LMS یا پیام رسان های داخلی منتقل گردد.

۶٫ راه اندازی رادیوهای فرهنگی (آراد، مکا)

۷٫ راه اندازی کلبه فرهنگ برای تبلیغات و مناسبت های فرهنگی و اجتماعی

۸٫ مرکز مشاوره فرهنگی، اجتماعی و حقوقی (در شرف راه اندازی)

۹٫ برنامه های توانمندسازی فرهنگی و بصیرت افزایی اعضای هیأت علمی