“بررسی وضعیت آموزش و پرورش”

معاونت فرهنگی و اجتماعی خبر داد؛
به گزارش کارشناس مسئول فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، و به نقل از دبیر جامعه اسلامی دانشجویان، سخنرانی دکتر سید مجید حسینی با موضوع “بررسی وضعیت آموزش و پرورش” در تاریخ ۱۲ بهمن، ساعت ۱۰ صبح، به مدت ۱۲۰ دقیقه، با حضور ۷۰ نفر از دانشجویان و مسئولین دانشگاه از جمله حجت الاسلام فضلعلی، نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه و دکتر عبداله صلواتی، معاونت فرهنگی و اجتماعی در سالن شهید طهرانی مقدم به صورت حضوری و مجازی برگزار شد.
در این برنامه دکتر سید مجید حسینی، به بیان و تشریح معضلات و بی عدالتی های موجود و ریشه در ساختار آموزشی کشور پرداخت.
و در انتهای برنامه به سوالات و شبهه های دانشجویان جوابگو بودند.
ضمنا حاج آقا فضلعلی نیز در ابتدا و انتهای مراسم از خاطرات دوران قبل و ایام پیروزی انقلاب و شور و نشاط جوانان و امید آفرینی و تلاش در جهت بهتر آبادانی کشور و انتقال آن به نسل های بعدی، سخنان ارزشمندی ایراد نمودند.