بدرقه تیم المپیاددانشجویان بین الملل جهت شرکت در دومین المپیاد ورزشی

به گزارش اداره تربیت بدنی تیم المپیاد ورزشی دانشجویان بین الملل دانشگاه شهید رجایی متشکل از ۸ نفر ورزشکار و مربی جهت شرکت در دومین دوره مسابقات المپیاد ورزشی دانشجویان بین الملل که در دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) قزوین برگزار می گردد روز یکشنبه ۳۱ تیرماه با همراهی مسئولین محترم جهت شرکت در مسابقات اعزام گردید.

این تیم را خانم دکتر طیبه مرادی پور به عنوان سرپرست کل مسابقات به اتفاق آقای مهندس مهدی زینلی و خانم منیره ولیجانی همراهی می کنند.

دانشجویان شرکت کننده در۳ رشته تنیس روی میز وبدمینتون وشطرنج به رقابت با سایر دانشجویان دانشگاههای دیگر می پردازند.رِئیس اداره تربیت بدنی در حاشیه این مراسم ضمن تقدیر و تشکر از دانشجویان نخبه ورزشکار برای آنها آرزوی موفقیت و سربلندی و اهتزاز پرچم دانشگاه بر سکوی پهلوانی و قهرمانی را داشتند.

آقای سید علی اکبر قریشی افزودند این رویدادهای فرهنگی موجب ارتقاء و افزایش سطح کیفی و کمی فرهنگ ها و آداب و رسوم اقوام و کشورهای همجوار و مخصوصا کشورهای دوست و برادر جمهوری اسلامی ایران می گردد.

این رویداد تا ۵ مردادماه با معرفی نفرات برتر ادامه دارد.