بازدید رئیس دانشگاه از مراحل مصاحبه قبول شدگان اولیه رشته های کارشناسی ورودی سال ۱۴۰۳ دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر علی پورکمالی انارکی رئیس دانشگاه به همراه حجت السلام و المسلمین فضلعلی مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در روز شنبه هفتم مهرماه ۱۴۰۳ از مراحل مصاحبه قبول شدگان اولیه رشته های کارشناسی ورودی سال ۱۴۰۳ دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی بازدید به عمل آوردند.

دکتر علی پورکمالی در پایان این بازدید ضمن گفتگو با نمایندگان وزارت آموزش و پرورش مستقر در دانشگاه، بر اهمیت دقت در انجام تمام مراحل مصاحبه تاکید کرد.

لازم بذکر است مصاحبه قبول شدگان اولیه برای پذیرش در رشته های کارشناسی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی در سال ۱۴۰۳ طی یک برنامه زمانبندی شده ۸ روزه از روز سه شنبه ۳ مهر ماه آغاز شده و تا روز سه شنبه ۱۰ مهر ماه ادامه خواهد داشت.