بازدید از کارخانه عملیات حرارتی مبتکران واقع در مجتمع صنعتی شمس آباد

معاونت فرهنگی و اجتماعی خبر داد :
 بازدید از کارخانه عملیات حرارتی مبتکران واقع در مجتمع صنعتی شمس آباد
با همکاری دانشکده مهندسی مواد و علوم میان رشته ای، و به نقل از دبیر انجمن علمی مهندسی مواد و متالورژی :
در تاریخ ۲ آبان ۱۴۰۲ فرآیند های اولیه برای ثبت نام در اردو مذکور شروع شد.
قابل توجه است مخاطب هدف این اردو در صف اول دانشجویان رشته مهندسی مواد و متالورژی و در مرحله بعد رشته های مهندسی ساخت و تولید و مهندسی مکانیک بوده است؛ در ادامه به دلیل استقبال بی سابقه از سمت تمامی رشته های ذکر شده در همان ساعت های اولیه به حد نصاب ظرفیت(۳۲ نفر) رسید.
و بازدید در روز سه شنبه ۹ آبان ۱۴۰۲ طی زمانبدی قبلی خودش به طور کامل برگزار شد.
در طی بازدید مذکور دانشجویان با همراهی و توضیحات آقای مهندس الله پناهی، دانشجویان با کلیات و جزئیات فرآیند عملیات حرارتی و همچنین کوره خلا و مکانیزم آن آشنا شده و به دنبال انطباق مفاهیم عملی با مفاهیم تئوری (نظری) بودند.
شایان به ذکر است که این اولین بازدید دانشجویان از صنعت در این دور انجمن علمی مهندسی مواد و متالورژی بوده و تا پایان این دوره ان شاالله بازدید های بیشتری در دستور کار خواهد بود .