بازدید ادواری ریاست دانشگاه از دانشکده ها و برگزاری جلسات منظم با اعضای هیات علمی

به گزارش روابط عمومی، دکتر علی پورکمالی رئیس دانشگاه، در راستای بازدیدهای ادواری خود از دانشکده‌ها و برگزاری جلسات منظم با اعضای هیأت علمی، در آخرین هفته مرداد ماه از دانشکده‌های مهندسی برق، مهندسی کامپیوتر، مهندسی معماری و شهرسازی، مهندسی عمران، علوم انسانی، علوم پایه و علوم ورزشی بازدید کرد. در این بازدیدها، دکتر پورکمالی از نزدیک با وضعیت آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های این دانشکده‌ها برای آمادگی در نیمسال تحصیلی جدید آشنا شد و به صورت حضوری با دغدغه‌ها و درخواست‌های اساتید رسیدگی کرد.

رئیس دانشگاه در این دیدارها، ضمن پاسخگویی به سوالات مسئولین و اعضای هیأت علمی، به توضیح برنامه های کلان دانشگاه، فرآیند جذب، تبدیل وضعیت و ارتقاء اعضای هیأت علمی، نحوه مدیریت و هزینه کرد بودجه و انتظارت وزارتین از دانشگاه پرداخت.

شایان ذکر است دکتر پورکمالی در هفته آینده با بازدید از دانشکده‌های مهندسی مکانیک و مهندسی مواد و علوم میان‌رشته‌ای به بازدیدهای خود ادامه خواهد داد.