اولین جلسه کار گروه هماهنگی برگزاری آئین دانش‌آموختگی و همچنین کمیته استقبال از دانشجویان نو ورود

به گزارش معاونت دانشجویی، اولین جلسه کار گروه هماهنگی آئین دانش‌آموختگی ورودی سال های ۹۵ ، ۹۶ ، ۹۷ و همچنین کمیته استقبال از دانشجویان نو ورود در دفتر معاونت برگزار شد. جلسه با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید توسط آقای ابدالی آغاز شد. آقای دکتر طهماسبی سرپرست معاونت دانشجویی در ابتدای جلسه ضمن خوش‌آمدگویی به حاضرین جلسه ضرورت هویت‌بخشی و امید‌بخشی به جامعه دانشجو معلمان را مورد تاکید قرار داده و اشاره کردند که برگزاری مراسم استقبال و بدرقه دانشجویان ضمن افزایش کیفیت ارتباط دوجانبه بین ارکان دانشگاه و دانشجو باعث تضمین دستیابی به اهداف کلان نظام آموزش و پرورش کشور است. در ادامه جلسه، حاج آقا ابراهیمی معاون محترم دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری ضمن تشکر از دست اندرکاران جلسه بر برگزاری برنامه های مورد اشاره با توجه به رسالت دانشجو معلمان تاکید کرد. سایر نمایندگان حوزه‌های مدیریتی دانشگاه و حوزه معاونت دانشجویی نیز هرکدام نظر کارشناسی خود را در خصوص برنامه‌های در دست اجرا بیان کردند و مقرر شد جشن آئین دانش‌آموختگی دانشجویان ورودی سال ۹۷ در یکم بهمن ماه ۱۴۰۱برگزار شود و سایر اجزا برنامه در جلسات بعدی مورد بحث و بررسی قرار گیرد.