انعقاد تفاهم نامه همکاری فی مابین دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی و دانشگاه ملی مهارت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، بر اساس تفاهم‌نامه‌ای که با همکاری دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی و دانشگاه ملی مهارت به تصویب رسیده است، تا پایان برنامه هفتم توسعه، ۶۰ هزار دانشجوی ملی مهارت به عنوان دبیر فنی، هنرآموز و استادکار تربیت خواهند شد.

این تفاهم‌نامه که با مشارکت دو وزارتخانه آموزش و پرورش و علوم و با همکاری رؤسای دو دانشگاه تدوین شده است، به تقویت زنجیره آموزش و مهارت می‌پردازد. هدف این تفاهم‌نامه، تأمین دبیران فنی برای ۱۸۰۰ هنرستان جدید است که قرار است در برنامه هفتم توسعه اضافه شوند.

بر اساس این توافق، دانشجویان در دانشگاه ملی مهارت تحصیل کرده و دوره‌های مرتبط با دبیری خود را در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی تکمیل می‌کنند. گفتنی است این برنامه به منظور رفع کمبود دبیر فنی در هنرستان‌ها و تقویت زنجیره آموزش و مهارت در کشور اجرا می‌شود.