انتخابات دبیر مجمع علمی دانشگاه در روز شنبه ۲۹ مهر ماه در سالن علامه حسن زاده با حضور دبیران انجمن های علمی برگزار شد.

به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه
در این مراسم حسین شرافتی دبیراسبق مجمع علمی به بیان گزارشی کوتاه از فعالیت های مهم برگزار شده در دوره قبل اشاره کرد.
سپس جناب آقای فریدونی رئیس محترم اداره مطالعات و برنامه ریزی امور اجتماعی به بیان اهمیت و جایگاه انجمن ها پرداختند و از زحمات دوره ی پیشین تشکر نمودند.
دکتر صلواتی معاون محترم فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با تاکید بر امتیاز بنیاد ملی نخبگان برای انجمن های علمی بر لزوم فعالیت دانشجویان در راستای سیاست های علمی دانشگاه تاکید کردند.
در پایان پس از دفاع نامزد های دبیر مجمع علمی، جناب آقای علی جانی دبیر انجمن علمی مهندسی برق با کسب اکثریت آرا به عنوان دبیر مجمع علمی دانشگاه انتخاب شدند.