برگزاری اولین دوره مربیگری فوتبال درجه B آسیا دردانشگاههای کشور تیرماه ۱۴۰۳

به گزارش اداره تربیت بدنی اولین دوره مربیگری درجه B آسیا به میزبانی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی و با همکاری اداره کل تربیت بدنی وزارت علوم در مجموعه ورزشی دانشگاه در حال برگزاری است در این دوره که با تعامل فدراسیون فوتبال برای نخستین بار با همت فدراسیون ورزش دانشگاهی درکشور برگزار گردیده است تعداد ۲۴ نفر از دانشجویان و ورزشکاران کشور زیر نظر مدرسین دوره آقایان استاد احمد سنجری و علی ترابی جهت اخذ مدرک درجه B فوتبال آسیا به مدت ۱۸ روز به رقابت می پردازند. در افتتاحیه این مراسم جناب آقای دکتر ابراهیم علیدوست قهفرخی مدیر کل تربیت بدنی وزارت علوم پیرامون جایگاه ورزش فوتبال در کشور و اهمیت جایگاه دانشگاه جهت رشد و تعالی مربیان فوتبال ایراد سخنرانی کردند. سپس جناب آقای دکتر مجتبی صالح پور رئیس دانشکده علوم ورزشی پیرامون جایگاه انجمن های علمی و تعامل آن با فعالیتهای اجرائی در جهت ایجاد همدلی و همبستگی دانشگاه با فدراسیون های ورزشی سخنرانی کردند. در پایان رئیس اداره تربیت بدنی با اشاره به اینکه امیدواریم میزبان شایسته ای برای برگزاری این دوره و دوره های تکمیلی باشیم برای شرکت کنندگان در این دوره آرزوی موفقیت و درخشش به عنوان سفیر ورزش ایران در مسابقات ملی و بین المللی کردند. قریشی افزود این دوره از هفدهم آذر ماه شروع و تا هفتم مردادماه ادامه دارد.