اعطای مسئولیت کمیته گام دوم انقلاب اسلامی دومین همایش ملی نقد، مناظره و نظریه پردازی به دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی

با هدف بسترسازی برای دست یابی به مرجعیت علمی از طریق نظریه پردازی، نقد و مناظره با رویکرد تمدن نوین اسلامی و با عنایت به طرح تحول علمی و معنوی اساتید دانشگاه، مسئولیت کمیته گام دوم انقلاب اسلامی دومین همایش ملی نقد، مناظره و نظریه پردازی از طرف دانشگاه جامع امام حسین(ع) به دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی واگذار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، با حکم آقای دکتر حسنی آهنگر، رئیس دانشگاه جامع امام حسین (ع) و رئیس همایش، آقای دکتر علی پورکمالی انارکی رئیس دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی به عنوان عضو شورای سیاست گذاری و رئیس کمیته گام دوم انقلاب اسلامی و همچنین آقای دکتر محمد عترت دوست، عضو هیئت علمی گروه الهیات و معارف اسلامی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی به عنوان عضو شورای علمی و دبیر کمیته گام دوم انقلاب اسلامی دومین همایش ملی نقد، مناظره و نظریه پردازی منصوب شدند.
تمشیت برگزاری کرسی های نقد منتج به نظریه های علمی در حوزه تخصصی گام دوم انقلاب اسلامی و معرفی صاحبان نظریه های برتر و سایر منتخبان به دبیرخانه همایش، مهمترین اقدامات برنامه ریزی شده در این زمینه است.

احکام صادره در جلسه مورخ ۳۰ مهرماه ۱۴۰۳ هیئت رئیسه دانشگاه به رئیس و دبیر کمیته گام دوم انقلاب اسلامی تقدیم گردید.