اداره امور خوابگاه های دانشگاه اعلام کرد:

قابل توجه دانشجویان محترم ساکن در خوابگاه های دانشجویی:

با عنایت به فرا رسیدن ایام امتحانات در نیم سال اول سال تحصیلی ۹۹-۹۸ ضمن آرزوی موفقیت برای کلیه دانشجویان گرامی، توجه به نکات ذیل مزید امتنان خواهد بود:

• جهت فراهم نمودن محیطی آرام در خوابگاه های دانشجویی در ایام امتحانات، امکان پذیرش مهمان در اتاق دانشجویان از روز شنبه مورخ ۹۸/۱۰/۲۱ در کلیه خوابگاه ها امکان پذیر نمی باشد.
  • پذیرش دانشجویان غیر بومی فاقد خوابگاه، تنها در اتاقهای مهمان خوابگاه های طرشت، مدنی، اختیاریه، مبارک آباد، هروی و با اخذ نامه مهمان از اداره امور خوابگاه ها مقدرو می باشد.

• توجه: تصمیمات اتخاذ شده بنا بر درخواست جمع کثیری از دانشجویان گرامی، جهت فراهم نمودن محیطی آرام در خوابگاه ها در ایام امتحانات اتخاذ گردیده است. لذا خواهشمند است دانشجویان عزیز نهایت مساعدت را با سرپرستان محترم اداره امور خوابگاه ها مبذول فرمایند.